Een frietje met of vette pizza zorgt niet meteen voor een libidoboost. Snappen we. Maar er zijn nog veel meer superfoods dan chocolade of oesters die zorgen dat die vlam wordt aangewakkerd. Op jouw boodschappenlijstje voor een romantische avond:

UienKlinkt niet heel sexy he? Is het toch écht wel. Deze veggie verhoogt het testosteron en zorgt bij mannen én vrouwen voor een libidoboost. Die vieze adem nemen we dus maar voor lief.

KnoflookNog zo'n ingrediënt dat we tijdens een romantisch avondje eerder zouden overslaan. Maar! Knoflook bevat allicine, dat de warmte in je lichaam opbouwt. Daarnaast verhoogt het het testosteron én zorgt het voor een beter uithoudingsvermogen.

http://i.giphy.com/12cZAgtbNAxx8Q.gif

CayennepeperJe seksleven spice je zeker op met deze hete peper. De peper bevat capsaïcine wat de doorbloeding (oa down there) flink stimuleert. Eten vlak voor het moment suprême dus. Sla dat toetje lekker over.

http://i.giphy.com/SJfLMssU3CTBK.gif

DadelsHoudt-ie het niet zo lang vol tussen de lakens? Dadels zijn rijk aan aminozuren die het uithoudingsvermogen in bed een boost geven. Je weet wat je te doen staat.

VijgenVijgen zijn net als dadels supersexy om te eten. Niet alleen door de aminozuren, maar ook zeker door de sensuele substantie en de smaak.

Goji bessenEen superfood én ook nog eens libidoverhogend. Betere reclame gaat de goji bes niet krijgen. In Aziatische landen staat deze superfood al tijden bekend om het verhogen van het testosteron.

http://i.giphy.com/A3pWd3oDVU4TK.gif

Een vet visjeZalm, makreel en tonijn, boordevol Omega 3, vetzuren die dopamine afgeven; hetzelfde (geluks)hormoon dat vrijkomt bij een orgasme. Ook maakt een vet visje je meer ontspannen én is het een soort natuurlijke Viagra. Naar het schijnt.

Bron: HarpersBazaar.com

Beetje saai tussen de lakens? Dit gaat helpen! >

Als Lena Dunham inspiratie nodig heeft voor in bed, kijkt ze gewoon Turks Fruit... >