Na máánden van speculatie is het nu officieel: Madonna en Guy Ritchie zetten definitief een punt achter hun huwelijk. Ze zijn slechts dagen verwijderd van de afronding van de scheiding.

STEKEN ONDER WATER

Boze tongen in The Sun beweren dat het samenzijn al tijden niet meer op rolletjes liep. Madonna zou haar man steken onder water hebben gegeven om duidelijk te maken dat hun echtverbintenis voorbij is. ‘Ze hebben nooit echt geprobeerd het op te lossen.’ Wat is er toch gebeurd?

MODDER GOOIEN
Madonna's kant van het verhaal: ze wilde dolgraag naar New York verhuizen, terwijl Guy in Londen wilde blijven. Toen hij weigerde meer tijd met zijn gezin in The Big Apple door te brengen, zou ze per direct de scheidingspapieren hebben aangevraagd.

CARRIÈRE IN HET SLOP

Ook zou haar echtgenoot, ondanks een riant eigen vermogen, vooral op haar zak teren en had hij - nu zijn eigen carrière in het slop is geraakt - moeite met haar plaats in de spotlight. Daarbij zou hij haar weinig hebben gesteund tijdens de adoptie van Malawinese jongetje David. Guy had meer aandacht voor de kroeg die hij met zijn vrienden had gekocht, dan voor haar en de kinderen.

VAAG GELOOF

Guy ging door het lint zodra hij deze beschuldigingen hoorde.‘Hij denkt dat zij hem als de slechterik wil afschilderen en is uitzinnig van woede’ aldus een anonieme bron. Volgens hem is The Queen of Pop niets anders dan een moddersmijtende control freak, die geobsedeerd is door haar 'vage' geloof, de Kabbalah.

TOPADVOCAAT

Madonna heeft topadvocate Fiona Shackleton in de arm genomen. Het stel is in gemeenschap van goederen getrouwd. Volgens Madonna’s woordvoerster verwachten ze er met een schikking uit te komen. Guy heeft aangegeven niets van het riante vermogen van zijn echtgenote te willen.

Madonna en Guy waren 7,5 jaar getrouwd.

Het stel vraagt de media om privacy.