Lees niet verder als je het laatste seizoen van Game of Thrones nog niet hebt gezien. Echt. Niet doen hè.

https://tribzap2it.files.wordpress.com/2013/12/tumblr_mxnq12tolz1t5o1w9o1_500.gif

Oké. Zijn we net een beetje bekomen van de 'Jon-Snow-is-dood-schrik', speelt Jon Snow himself nu WEER met onze gevoelens. In een nieuw interview met het Belgische tijdschrift Humo hint Kit Harington erop dat-ie wel degelijk terugkeert in de serie. Oh. My. Dit is wat-ie zei:

'Game of Thrones is een beetje een tweesnijdend zwaard voor me: ik heb er veel aan te danken, maar ze slurpt me ook bijna helemaal op. Nu ja, ik probeer er niet te veel over na te denken. Het belangrijkste nu is dat ik precies weet hoelang ik nog onder contract lig, en dat ik tussendoor…'

Humo: 'Hoeveel seizoenen nog?'

'Goed geprobeerd (lacht). Ik mag daar niets over zeggen. Laten we het erop houden dat Game of Thrones nog wel even in mijn leven zal blijven. Als het voorbij is, zal ik wellicht al in de dertig zijn.'

En aangezien Kit nu 28 is, zal het nog wel minstens twee jaar duren voordat we afscheid moeten nemen van Jon Snow. En ja, je mag nu even een vreugdedansje doen en heel.hard.schreeuwen. HE'S BACK!!!!!!

Enorm uit de lucht komt deze onthulling van Kit nou ook weer niet vallen, want een week geleden beweerde de GoT-fansite Watchers on the Wall nog dat ze de Britse acteur gespot hadden op een set van de serie in Ierland. Maar toch, nu is het hoge woord er dan echt uit. En dat maakt deze regenachtige dag zoveel beter.