Kim Kardashian onthult in een nieuwe blogpost op haar website dat ze al vanaf haar elfde weet dat Bruce Jenner kampte met gevoelens dat-ie een vrouw zou moeten zijn. Haar ouders, Kris en Robert Kardashian, waren gescheiden en Kris had net een relatie gekregen met Bruce. Ze hoorde als jong meisje hoe haar vader over de nieuwe vriend van haar moeder praatte tegen een vriendin en zei dat Bruce zich graag als vrouw kleedde:

'Ik dacht dat mijn vader jaloers was op de nieuwe man van mijn moeder, dat hij grappen maakte met zijn vrienden.'

Kim geloofde het verhaal niet, maar toen ze op een dag de garage van hun huis in Calabasas inliep zag ze Bruce verkleed als vrouw, compleet met make-up en een pruik. Ze rende vervolgens in tranen haar kamer in, pakte een weekendtas met kleding en ging naar haar zus Kourtney om het verhaal te vertellen:

'We zochten afleveringen van The Oprah Winfrey Show online om te onderzoeken waarom hij zich verkleedde. Meer dan tien jaar lang gingen we ervan uit dat hij een travestiet was, niet transseksueel.'

Bruce belde Kim daarna op en vertelde dat 'het probleem dieper lag' en dat ze 'er op een dag wel over zouden praten'. Kim en Kourtney vertelden het al die jaren aan niemand, zelfs niet aan hun moeder, maaer toen Kim 30 was belde Bruce haar op om er eindelijk over uit te wijden:

'Hij zei dat hij in therapie was en ermee om wist te gaan. Ik had nooit gedacht dat hij op een dag de transformatie zou maken.'

Kim is echter blij dat-ie het heeft gedaan en is apetrots op haar stiefvader: 'Onze band is nu zelfs sterker.'