Sinds een jaar, precies een jaar, organiseert de Amsterdamse Club Knijn vijf keer per jaar, voor iedereen die dit tienersentiment omarmt, de leukste disco-bowling-fuifen voor volwassenen. Hetzelfde idee als toen, inclusief bijbehorende tunes, met als enige verschil dat ranja wordt verruild voor een biertje, maar dat is dan ook het enige.

Aanstaande zaterdag viert Club Knijn haar eerste verjaardag; uitstekende reden om uit te pakken. De dress code is Classy Disco (hellowww wijde pijpen, glittertops en onvervalste Pink Lady looks) maar is niet verplicht (gemiste kans als je je niet verkleedt). Dansen tijdens en na het bowlen is dat wel.
 
WIE JARIG IS, TRAKTEERT
Tijdens Club Knijns verjaardagsfeestje maak je ook nog eens kans om met jouw team een Amsterdam Dance Event-passe partout voor de Amsterdamse club Marktkantine winnen.
 
Of het feest NOG groter kan? Dat kan. We mogen namelijk tickets weggeven voor een heel bowlingteam! Dat betekent dat je met 7 man (vrouw) tegen andere teams speelt. Het feest start al om 21.00 uur en gaat tot 05.00 uur (!) ’s ochtends door. Let the games begin!
 
Wil jij er zaterdag bij zijn, mét jouw bowlingteam? Stuur snel een mailtje naar laura@clubknijn.nl ovv Team ELLE en je hoort morgen of je je discobowling-pak mag afstoffen.
 
DE DETAILS
Tijd: 21.00 – 05.00
Datum: Zaterdag 26 september 2015
Locatie: Knijn, Scheldeplein 3, Amsterdam
Line-up: Freddy Spool, Guy Gravier, Steins, Donny & Herter, Weekbreek Soundsytem
Tickets: Niet gewonen? Kaartjes kopen kan nog heel even. Groepstickets voor één uur bowlen inclusief entree voor 7 personen € 140 ( € 20 pp). Een los ticket voor het feest kost € 15.