Het is meer dan een decennium geleden dat Renée Zellweger in de huid van Bridget Jones kroop, maar nu vertolkt ze toch echt weer een van onze favoriete en klunzige heldinnen.

Working Title heeft de allereerste foto van Renée in Bridget Jones's Baby online geslingerd waarop we de actrice, heel 2015, in plaats van met een dagboek met een tablet zien poseren:

xView full post on X

De film komt pas in september 2016 uit, maar we verheugen ons nu al op nog een grote naam die we naast Renée gaan zien: Patrick Dempsey. De geruchten gingen al langer, maar de acteur bevestigde zijn rol vorige week zelf met deze foto op Instagram:

Wie niet terugkeert? Hugh Grant als de o-zo foute doch briljante Daniel Cleaver. De acteur zei hierover tegen The Independent:

'I do think that if it was just me and a girl batting our eyelids at each other in a full-out romantic comedy, I would look a little sinister and weird at the age of 54.'

Colin Firth zit wél in de film, wat voor veel fans een opluchting is, aangezien schrijfster Helen Fielding zijn karakter, Mark Darcy, in haar laatste boek liet doodgaan. Bridget Jones's Baby is dan ook niet op Fieldings laatste boek gebaseerd, maar vertelt het verhaal van Bridget als veertiger die inmiddels een publishing executive is en plots zwanger wordt. Maar van wie... Wij kunnen nu al niet wachten!