1. Mensen denken constant dat het ongemakkelijk en vervelend voor je is en jij kunt ze verbazen door te zeggen dat het eigenlijk best wel geweldig is. Het Cinderella-complex is super overgewaardeerd.

2. Omdat je het altijd verschrikkelijk vond als rijke vriendjes opschepten over hun geld.

http://i.giphy.com/TLayDh2IZOHPW.gif

3. Het lijkt nooit of je hem date om de ‘verkeerde redenen’ (zó irritant dat wanneer een vrouw een rijke man date, meteen wordt aangenomen dat dit om het geld is.)

4. Je kunt hem helpen budgetteren. Jij hebt het zelf waarschijnlijk een paar jaar geleden op de harde manier geleerd, de reden waarom je het nu allemaal zo goed op orde hebt.

5. Je hoeft je geen zorgen te maken om grote veranderingen in je levensstijl mochten jullie uit elkaar gaan.

6. Je kunt de rekening delen, zonder dat je je druk hoeft te maken.

http://i.giphy.com/fysOWwtuDgwgM.gif

7. Je kunt € 60 aan een kaars uitgeven zonder dat hij je veroordeelt. Het is Diptyque, lieverd.

8. En als hij je wel veroordeelt kun je hem niet serieus nemen. Schattig! Hij beseft niet dat hakken van € 200 een investering zijn voor je werk. (En anders dump je hem gewoon. Mannen die je veroordelen zijn sowieso niet oké of je nu meer of minder dan hem verdient.)

http://i.giphy.com/108kQICOZVr0GY.gif

9. Je moeder zal stoppen te vragen wanneer hij je eindelijk gaat vragen. Want eerlijk: veel moeders zeuren daarover door die aantrekkelijke gezamenlijke rekening. Dat is voor jou geen issue.

10. Diep in je hart (en je portemonnee) weet je dat je hem zou kunnen vragen en een ring voor hem zou kunnen kopen.

11. Als je hem een cadeau geeft voor zijn verjaardag of jullie jubileum, wordt hij van zijn sokken geblazen. Een Ray Ban van € 200? De bewondering die hij voor je heeft omdat je eigenlijk gewoon een #baas bent is onbetaalbaar.   

http://i.giphy.com/13yyvZdx0W6kTK.gif

12. Je hoeft geen haast te maken met samenwonen om huur te besparen. Tuurlijk, elke euro telt, maar het voelt goed dat je kunt wachten tot je er helemaal zeker over bent.

Bron: ELLE.com