Lamar Odom werd twee dagen geleden bewusteloos gevonden in een bordeel in Nevada en ligt nu in een coma. Khloé, Kim en Kris haastten zich nadat ze het tragische nieuws hooren meteen naar het Sunrise Hospital in Las Vegas.

Kendall Jenner onderbrak gisteren haar optredens tijdens Shanghai Fashion Week en is inmiddels ook aangekomen in het ziekenhuis, net als broer Rob Kardashian. De twee postten, samen met Kris Jenner, voor het eerst een bericht op social media over Lamar:

xView full post on X

Het nieuws brak gisteravond ook dat Khloé Kardashian nog steeds officieel getrouwd zou zijn met Lamar en over de medische beslissingen zou gaan. Volgens People magazine liet ze gisteren meteen de ex van Lamar invliegen, Liza Morales, samen met de twee kinderen die ze met Lamar heeft, Destiny en Lamar Jr. De basketballer en Morales hadden nog een zoontje samen, Jayden, maar hij overleed tragisch zes maanden na zijn geboorte door Wiegendood. Ook de vader van Lamar, Joe, zou Khloé hebben laten invliegen.

Een insider vertelt verder aan People:

'They're pretty sure this is goodbye, but they're praying for a miracle. They know that God has the power to heal him, but that's really the last hope at this point. This is really bad.'

Er zouden verscheidene drugs in het lichaam van Lamar gevonden zijn, en de basketballer zou gisteren 'meerdere beroertes' hebben gehad.

Khloé en Lamar leerden elkaar kennen in 2009 en stapten al snel in het huwelijksbootje. In 2013 kwam er een einde aan het huwelijk door het drugsgebruik van de basketballer en de aanhoudende vreemdgaansgeruchten. Khloé heeft echter altijd contact gehouden met haar ex en probeerde hem meerdere keren weer op het goede pad te krijgen.