Taylor Swift is uitgeroepen tot ’s werelds best betaalde popster met een booming inkomen van maar liefst $317,8 miljoen dit jaar, tot nu toe. We doen de rekensom voor je: dat is dus een zakcentje van één miljoen per dag. PER DAG.

http://sugarscape.cdnds.net/15/07/1423742158-taylor-absurd.gif

Omgerekend verdient de zangeres dus €880.000 in 24 uur. Daarmee staat Tay Tay samen met vriendlief Calvin Harris op numero 1 op de lijst van best verdienende celebritykoppels van Forbes, waardoor recordhouders Jay Z en zijn Queen Bee van de troon zijn gestoten.

https://chandeww.files.wordpress.com/2015/02/winninggif.gif

Het financiële succes van Taylor komt niet helemaal uit de lucht vallen. Haar awardwinnende album 1989 werd vorig jaar platina (waarvan er in de eerste week al bijna 1,3 miljoen over de toonbank vlogen), en haar wereldtour raakte compleet uitverkocht. Haar vele commerciële samenwerkingen met o.a. Keds, Elizabeth Arden en Cola Light leverden haar natuurlijk ook een mooi fortuin op.

En dan te bedenken dat Swifty nog een dikke twee maanden heeft om dit money to blow-jaar met een nog hoger bedrag af te sluiten.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4cm6lGIsQ1qbcr4co1_250.gif

Dit zijn de filthy rich kids van YouTube >