Dat noemen we nog eens een plot-twist! Khloé Kardashian en Lamar Odom, die in 2009 elkaar óp televisie het jawoord gaven, tekenden afgelopen zomer de laatste papieren die hun scheiding officieel zou maken. Maar hun petitie was (om administratieve redenen) nog steeds niet goedgekeurd. En dat blijkt maar goed ook: Khloé en Lamar willen de scheiding afblazen!

Volgens de laatste geruchtenstroom zouden Khloe en haar huidige vriend, basketballer James Harden, afgelopen dinsdag een punt achter hun relatie hebben gezet én zou Khloé’s advocaat, Laura Wasser, gisteren aan een rechter in Los Angeles hebben verzocht om de petitie voor de scheiding met Lamar in te trekken. Zowel Khloé als Lamar (vanuit zijn ziekenhuisbed, waar hij herstelt van een coma na een drugs overdosis) zouden hiervoor hebben getekend.

'This is a very delicate and difficult time for both Lamar and Khloé, and the most sensible thing to do at such a time is not make any big moves and put everything on hold,' laat een anonieme bron aan People weten. 'So that’s what she is doing.'

En nu? De twee blijven op papier dus getrouwd. Én, als we TMZ mogen geloven (wat je altijd wil), hebben ze ook al laten weten hun relatie dus een nieuwe kans te geven. Over geluk bij een (enorm) ongeluk gesproken.

Komen we bij (momager) Kris Jenner – want dat is zoals het gaat. En die is – opnieuw: volgens geruchten – helemaal in haar nopjes met het nieuwe leven dat de voormalig basketballer letterlijk en figuurlijk in zijn relatie met haar dochter blaast.

We houden de ontwikkelingen in de gaten.

Gisteren maakte Khloe al een officieel statement over de gebeurtenissen rondom Lamar >

Kim Kardashian werd gisteren 35, maar klopt dat wel?? >