Het lijkt dit keer echt waar te zijn. Andrew Garfield en Emma Stone zijn uit elkaar. Iedere grote Amerikaanse gossipoutlet meldt het nieuws en - in tegenstelling tot de break-up geruchten eerder dit jaar - ditmaal zonder enige twijfel. De relatie is voorbij. En zelfs al een paar maanden, beweert een bron tegen People.

Het nieuws komt een paar dagen na het gerucht dat Andrew in Australië was gespot met een jonge blondine. Volgens het Australische radiostation Kiis FM verliet de acteur met het meisje een bar waar hij met regisseur Mel Gibson en tegenspeler Vince Vaughn die avond had gedronken. Toen iemand op straat hem vroeg waar Emma was, antwoordde hij dat ze niet langer samen zijn.

Dat amper één dag later alle outlets een 'exclusieve bron' hebben die bevestigd dat Emma en Andrew al een paar maanden uit elkaar zijn, lijkt geen toeval. Waarschijnlijk wil zijn (of haar?) team duidelijk maken dat Andrew single is en dus niet vreemdgaat terwijl hij op locatie filmt in Australië.

De breuk komt niet geheel onverwacht. Emma en Andrew hebben het afgelopen jaar vooral veel tijd apart van elkaar doorgebracht. Hij zat maanden lang in Azië voor een film van Martin Scorsese en zij was al die tijd in Amerika waar ze momenteel La La Land met Ryan Gosling opneemt.

Volgens (veelal onbetrouwbare) gossipsites heeft Andrew en Emma's breuk overigens te maken met die laatste tegenspeler. Eva Mendes zou namelijk al maanden onzeker zijn over Ryan en Emma's 'hechte vriendschap op de set'. Een gerucht dat tot op heden vooral verzonnen lijkt door fans die nog steeds niet kunnen verkroppen dat Ryan en Eva samen een kind hebben. Hecht er dus niet te veel waarde aan.

Taylor Swift maakt een GROOT statement over haar relatie met Harry Styles >