Gender-swapping is helemaal hot in Hollywood. Eerder deze week verscheen de film Our Brand is Crisis waarin Sandra Bullock de hoofdrol speelt die eigenlijk voor George Clooney was geschreven. En binnenkort komt een nieuwe Ghostbusters uit met in de hoofdrol niet de (ondertussen) oude mannen van de originele jaren '80 films maar vier vrouwen; Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, en Kate McKinnon.

Maar dat is niet alles. Het gerucht gaat dat er een reboot komt van Ocean's Eleven, de populaire film met George Clooney en Brad Pitt. Alleen in plaats van een groep mannen zal Ocean's boeventeam dit keer bestaan uit allemaal vrouwen, aangevoerd door Sandra Bullock.

Volgens het goed ingevoerde blog IndieWire liggen de plannen voor de reboot al sinds vorig jaar herfst op tafel. En omdat de regie waarschijnlijk gedaan zal worden door de man achter The Hunger Games, wordt gespeculeerd dat ook Jennifer Lawrence van de partij zal zijn. Ook een kleine rol voor George Clooney als Danny Ocean lijkt waarschijnlijk.

To be continued!

Scandal High is een soort Gossip Girl in Washington >