De afgelopen jaren reikte ELLE jaarlijks de Style Awards uit, dé bekroning voor stijl, talent, lef en persoonlijkheid. Dat gebeurde zaterdagavond opnieuw, maar dan in een nieuwe jas, met een nieuwe naam, én met een extra criterium: online presence. De ELLE Style Influencer Award voor Most Inspiring Personal Style Award (voorheen: ELLE Personal Style Award), de bekroning voor die bekende vrouw die stijl, lef en persoonlijkheid heeft én ook online een inspiratiebron is, is gewonnen door Winonah de Jong.

Doutzen Kroes, die met haar stijl en socialmedia-accounts miljoenen volgers inspireert, werd bekroond tot Most Influential Model Online. Daarnaast werden er prijzen uitgereikt in vier nieuwe categorieën:

* The Next Influencer, de prijs voor aanstormende invloedrijke en originele digitale stijlgenieën is gewonnen door: Rosanna Gentenaar van Billieroseblog.

instagramView full post on Instagram

* Best Online Fashion Entrepreneur, de bekroning voor een upcoming Nederlands mode- of accessoirelabel dat collecties, backstagefoto’s, shoots, filmpjes – kortom alles met zijn volgers deelt, of winkel die online van zich laat horen is gewonnen door mannenlabel Daily Paper.

* Most Influential Style Blogger/Vlogger, de prijs voor influencers van het eerste uur wiens blogs zijn uitgegroeid tot heuse inspiratieplatforms en zijzelf tot iconen, zakenvrouwen met een eigen imperium, is gewonnen door: Yara Michels van Chapter Friday.

* Best International Blogger, een oeuvreprijs voor de meest inspirerende internationale bloggende vrouw is gewonnen door: Chiara Ferragni.

Gefeliciteerd allemaal!

Bekijk hier ALLE foto's van de avond >