Iets meer dan een week voor de Victoria's Secret-show werd pas bevestigd dat Kendall Jenner als een van de Angels zou lopen. Feest! Glitters! Vreugde! Maar... er zit blijkbaar een zwart randje aan.

Want toch wel de grootste naam op de optrederslijst van het lingeriefestijn, Rihanna, zou zich door dat nieuws hebben teruggetrokken. Aannemelijk, aangezien die boodschap niet kort na die van de aanstelling van Kendall kwam. De reden? Jourdan Dunn.

B*LLSHIT VICTORIA'S SECRET
Het model is een goede vriendin van Rihanna en liep de afgelopen jaren steevast mee in de Victoria's Secret-show. Dunn zou echter dit jaar op het laatste moment zijn vervangen door Kendall Jenner, en dat viel slecht, heel slecht.

Toen bekend werd dat Rihanna zich terugtrok - volgens haar management omdat ze 'aan haar nieuwe album moest werken', uhuh... - zette Jourdan Dunn dan ook meteen een bericht op Twitter over 'b*llshit Victoria's Secret' en verwijderde het vervolgens weer. Maar ja, eens op het web altijd op het web, en de tweet ging al snel viral. Het bewijs dat er flink wat kwaad bloed was gekweekt.

Dat het al langer niet echt goed zit tussen Rihanna en Kendall Jenner is ook geen geheim. Ondanks dat RiRi wel goede vrienden is met Kendalls halfbroer Rob, moet ze blijkbaar niet veel hebben van het model. In april 2013 bezocht Kendall een concert van de zangeres en twitterde dat ze 'very upset' zou zijn als Rihanna haar hit Complicated niet ten gehore zou brengen. Hierop reageerde Rihanna vervolgens op Twitter met: 'Well, don't come!'. Ouch.

We zijn benieuwd of dit Victoria's Secret-verhaal nog een staartje gaat krijgen.