Gwen en Gavin; het was zo’n Hollywood-koppel waarvan je dacht ‘dit mag nooit stuk gaan’. Al was het maar om hun fantastisch knappe kroost. Afgelopen augustus bleek ook dit huwelijk breekbaar. En wel om een classic probleem: de nanny. Of eigenlijk: de onmacht (onwil?) van Gavin om zijn handen van de nanny af te houden.

Wat weten we?
Mindy Mann heet ze en ze werkte al jaren voor de familie Rossdale. Gwen zou achter de jarenlange relatie tussen Gavin en Mindy (ja, dus ook toen Gwen zwanger was van hun jongste zoon Apollo) zijn gekomen doordat één van de andere nanny’s in februari dit jaar ‘expliciete foto’s’ en berichtjes zou hebben aangetroffen op de familie-iPad die gelinkt was aan Gavins telefoon, en deze aan Gwen zou hebben doorgespeeld.

Hoewel Gavin Gwen probeerde te overtuigen dat er slechts sprake zou zijn geweest van geflirt, werd Mindy kort daarop ontslagen. Maanden later zou Gavin alsnog de affaire hebben opgebiecht, waarop Gwen de scheiding in gang zette. Devastated zou ze zijn geweest. Mortified en embarrassed.

Tot zover de beweringen van ‘bronnen dichtbij de familie’ aan bladen als Us Weekly. Want Gwens woordvoerder kon tot nu toe niet worden bereikt en die van Gavin weigerde om commentaar te geven.

Wat we dus eigenlijk écht weten?
Niets. Het zou zomaar het zoveelste ultieme roddelverhaal van de Amerikaanse tabloids kunnen zijn. Maar met de vele nanny-gates uit de geschiedenis van Hollywood-huwelijken nog vers in het geheugen (we kijken naar jullie, Jude Law en Ben Affleck) is het verdomd lastig om dit gerucht niet voor waar aan te nemen...

Mindy Mann in 'betere tijden' met de familie Rossdale:

Eyewear, Footwear, Leg, Vision care, Trousers, Jeans, Sunglasses, Shoe, T-shirt, Denim,
Clothing, Eyewear, Vision care, Leg, Trousers, Shirt, Outerwear, Sunglasses, Hat, T-shirt,

Foto's: Getty Images

16 celebritykoppels die NOOIT uit elkaar mogen >