PIEKEN
2015 is het jaar van je vrijlating. Na drie jaar van constante spanningen en argumenten, eindigt het conflict tussen Uranus en Pluto in maart. Jouw planeet Uranus is dan vrij om verder te gaan. Je zult ervaren dat je eindelijk je schuld aan het verleden hebt afbetaald, aan alle verplichtingen hebt voldaan, en dat er nu niets is om je tegen te houden. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om te blijven waar je bent, maar er is een groot verschil tussen ergens zijn omdat je ervoor kiest, of omdat je er moet zijn. Wat je ook kiest om te doen, je kunt zeker zijn van succes. Energieke Mars begint het jaar namelijk in je eigen teken, en zal zijn succesvolle hoogtepunt bereiken in januari 2016. Het pad daartussenin, dat van vooruitgang, bewandel je probleemloos, sterk en met zelfvertrouwen. Je zult merken dat je een energie voelt op een manier die je lange tijd niet hebt ervaren. Je voelt dat je, zolang je bereid bent er hard je best voor te doen, kunt krijgen wat je wilt. En daar heb je gelijk in. Er zijn een paar dagen in juli waarop het lijkt alsof de problemen uit het verleden opnieuw opdoemen, maar net als bij een stormalarm dat uitmondt in niets meer dan een regenachtige dag, is er minder aan de hand dan je vreesde. En vanaf dan zul je geen zorgen meer hebben.

LIEFDE
 Dit is ook een goed jaar voor je relaties, al lijkt het twee of drie pogingen te kosten om het zo goed te krijgen. Aan het begin van het jaar gaat een kans aan jullie voorbij omdat jullie beiden worden afgeleid door andere dingen. De tweede gemiste kans is in mei; een klassiek voorbeeld van slechte timing en goede bedoelingen, die op een of andere manier verkeerd begrepen worden. Vastbesloten om te slagen probeer je het weer in juli, en dit keer gaat alles goed. De rest van de zomer is heel fijn, en je bent zo blij met wat er gebeurd is dat het tijdelijk ieder ander aspect van je leven overneemt – je baan, vrienden en al het andere naar de achtergrond duwend. Deze relatie is voor jou het enige wat telt. Pas in het najaar, als de zomer zelf begint af te koelen, begint de eerste opschudding weg te ebben. Maar tegen die tijd ben je al gretig aan het plannen voor de toekomst, die plots vol prachtige kansen lijkt die er eerder niet waren.

GELD & CARRIERE
Je bent in je carrière ook vrij om verder te gaan. Saturnus, de zware planeet wiens beperkende invloed je werklast de afgelopen maanden heeft vergroot, is in kracht afgenomen. Het zou niet te moeilijk moeten zijn om over eventuele belemmeringen die hij opwerpt heen te stappen. In april bereik je een soort juridische bevrijding – misschien wordt je verlost van een contract – die verschillende nieuwe deuren voor je zal openen, en je kunt zelf kiezen welke je wilt inslaan. Misschien zul je merken dat dat wat je wilt en dat wat je je kunt veroorloven niet altijd hetzelfde is. Probeer een pad te kiezen dat je het beste van beide geeft. Neptunus, de planeet die kan inspireren en tegelijkertijd kan misleiden, kan je financiële situatie tegen het einde van het jaar een beetje onzeker maken, dus wees dan voorzichtig. Maar er zijn ook goede tijden in januari en oktober, en het een zal het ander in evenwicht houden. Althans, dat hoop je.