Ian Hecox en Anthony Padilla (van het door miljoenen gevolgde YouTube-account Smosh) dachten Hunger Games-ster Jennifer Lawrence een loer te draaien tijdens een interview. Het concept van hun Prank it Forward was zoals altijd hetzelfde: Ian interviewde, Anthony gaf backstage in een oortje door welke gênante dingen Ian diende te zeggen en de reactie van J-Law zou dan onbetaalbaar moeten zijn.

Maar dat ging mis, want Jennifer Lawrence wíst wat ze van plan waren en zorgde voor haar eigen prank-team: Liam Hemsworth, Josh Hutcherson en Smosh-fan Dylan Miceli-Nelson.

Resultaat: een interview waarin Ian en Anthony Jennifer Lawrence proberen uit te lokken, terwijl zij op haar beurt heel hard terug zit te pranken, waardoor het hele gesprek één grote, nerveuze, extreem tenenkrommende bedoening wordt. J-Law schiet met pijlen op Ians gezicht, spreekt hem aan op zijn gebrek aan professionaliteit en loopt uiteindelijk van het interview weg.

youtubeView full post on Youtube

Het awkward interview is niet voor niks: Prank it Forward doneert een dollar voor elke 1.000 views en een dollar voor elke social mention en #PrankitFWD hashtag. Waar dat geld naartoe gaat? Goed doel DoSomething.org.

Kijken, dus.