Dit is Malu de Bont:

instagramView full post on Instagram

 
(Althans, het hoofd van). Malu is Online Editor van ELLE en dus dagelijks pak 'm beet een uurtje of 14 actief op het wereldwijde web en social media-kanalen. Net als nog 4 andere modische digifreaks de komende tijd zullen doen, tipt ze hier - in willekeurige volgorde - haar favoriete Instagram-accounts. Je weet wel, van die parels die je eigenlijk voor jezelf wil houden, maar die ze nu tóch uit de doeken doet. Speciaal voor jou, omdat je tegenwoordig door de bomen het bos niet meer kunt zien.

1. @nenthe
Geen idee wie het is, maar ze post precies de goede plaatjes van een Kate Moss in de jaren negentig, een goed label van een T-shirt of neonteksten als: 'LESSON 6: SEX & DRUGS ALWAYS HELP'. Een beetje melancholisch af en toe, maar hartstikke mooi om even in te zwelgen.

 
2. @sanjamarusic
Sanja Marušić vind ik een van de beste nieuwe, jonge fotografen in Amsterdam - je zou willen dat de wereld altijd de kleuren van haar foto's had. Verder is ze prachtig als haar eigen model op haar zelfportretten.

 
3. @fuckjerry
Vriendin S. tipte me ooit @fuckjerry en nu tag ik haar wekelijks onder foto's omdat ik gewoon wéét dat zij er ook hardop om heeft gelachen.

 
4. @historyphotographed
Elke dag een foto uit de geschiedenis en dat is zo, zo, zo leuk.

 
5. @sanderteatree
Het is elke dag een verrassing hoe de toef van Sander Theeboom zit. Verder heeft-ie sinds kort een roze kleurthema waar ik heel blij van word.

 
6. @knighttcat
De foto's van @knighttcat hebben áltijd het allermooiste licht.

 
7. @seventiees
Dit wil je volgen. Kijk maar:

 
8. @messyheadss
@messyheadss is rauwe liefde, sexy liefde, lelijke liefde, dramatische liefde, pijnlijke liefde, álle soorten liefdes op één account, samengevat in plaatjes. Even door de té dramatische teksten heenkijken (of niet, als je zin hebt in drama).

 
9. @sachasemeniouk
Ik vind dat Sacha Semeniouk alleen al door deze post Instagram heeft uitgespeeld:

 
10. @stieglitzlabel
Negen van de tien keer wil ik alle kleren die Pien Stieglis voor haar @stieglitzlabel maakt. Het is bijna Kerst en ik hoop dat er iemand nog naar me toe komt met de vraag waar ik precies wil dat ze die driehonderd euro voor me aan besteden, qua pakje onder de boom. Dan zou ik zeggen: Stieglitz.

 
Stay tuned voor meer.

Apple's iPhone 7 wordt de dunste iPhone ooit >