Vorige week was daar die kersverse teaser van Game of Thrones (). Maar... daarin zagen we dus niet echt veel nieuws. Het was meer een terugblik, met wat spannende zinnen eronder. Daar komt nu echter verandering in.

HBO zette een filmische terugblik op het afgelopen jaar online mét daarin ook een duidelijk vooruitblik. En jawel, daarin zitten GLOEDNIEUWE beelden van het zesde seizoen van Game of Thrones. Eindelijk!

We zien Daenerys getroubeleerd in de verte kijken...

http://media.vanityfair.com/photos/5664eeaeb587f921319e9fc4/master/w_900,c_limit/got-dany.gif

... En Cersei and Tommen met matching haarstijlen:

http://media.vanityfair.com/photos/5664eeaeff2f5268396f0c46/master/w_900,c_limit/got-cersei.gif

Maar de grote vraag blijft toch de hele tijd: WAT GEBEURT ER MET JON SNOW?! Welnu, daar lijkt een antwoord op te komen. Uiteraard: spoiler alert. Dus als je nog verrast wil worden: LEES DAN NIET VERDER.

Oké, ben je er klaar voor? Komt-ie.

Het shot dat we zien in deze nieuwe teaser van Game of Thrones lijkt een populaire fantheorie te bevestigen. Namelijk: dat Carice van Houtens karakter Melisandre hem weer tot leven wekt(!). 

Helemaal aan het begin van de video (0.06 seconden, zie onderaan de pagina), hoor je de stem van Carice/Melisandra zeggen onder een close-up van Jon Snow: 'There's power in you, do you feel it?' Dit zei ze ook toen ze Jon Snow probeerde te verleiden in aflevering 4 van seizoen 5. 

Veel fans denken al dat Melisandra achter de opleving van Jon Snow zal zitten, aangezien het wel héél toevallig is dat ze terugkeerde naar The Wall. En we weten immers dat mensen die de Lord of Light volgen mensen weer tot leven kunnen wekken... 

Och, laat april 2016 maar HEEL snel komen. En bekijk hieronder alvast het nieuwe voorproefje:

youtubeView full post on Youtube