Het gerucht over een romance tussen de twee gaat al een tijdje, maar nu kunnen Selena Gomez en One Directions Niall Horan het moeilijk nog ontkennen. 

Tijdens het grootse verjaardagsfeestje van actrice Jenna Dewan-Tatum hebben aardig wat omstanders gezien hoe Selena en Naill verwikkeld waren in een fikse make-out sessie. De twee woonden met flink wat andere sterren, zoals Ashton Kutcher, Mila Kunis en de andere One Direction-leden, Jenna's 35ste verjaardagsfeest bij in Bootsy Bellows in Los Angeles en daar ging het er, ehm, heet aan toe.

Volgens E! News dansten de twee de hele avond met elkaar, en konden ze niet 'van elkaar afblijven'. Zo werd er geknuffeld, gezoend en 'intiem gedanst'. Oh, en er werd ook nog even dit kiekje genomen:

instagramView full post on Instagram

Het is niet de eerste keer dat Niall en Selena samen worden gespot. Vorige maand ging de zangeres samen met Niall en zijn One Direction-vrienden uit eten in Malibu. 

Zijn we toch benieuwd wat Selena's ex Justin Bieber hiervan gaat vinden... De zanger voelde zich afgelopen weekend weer nostalgisch en postte nóg een throwback van hun relatie op Instagram. Ongemakkelijk??