Verschillende bronnen bevestigen dat Kourtney Kardashian en Justin Bieber 'zeker', maar heel 'casual' af en toe de nacht samen doorbrengen. Eh, ja echt. 

Volgens insiders hebben de twee 'gewoon plezier samen' en vindt de 36-jarige Kourtney de 21-jartige zanger de perfecte 'rebound guy' na haar break-up van Scott Disick Kourtney Kardashian bracht vervolgens bronnen vorige week nog een bezoekje aan Justin Biebers hotel, waar ze pas om vier uur 's nachts weer vertrok. 

Justin schept bovendien tegen vrienden op over zijn hook-ups met de realityster en doet dat sinds gisternacht ook publiekelijk, met deze dig naar Scott 'Lord' Disick:

instagramView full post on Instagram

Tja. Justin lijkt de perfecte rebound voor Kourtney. Hij is te jong om serieus te nemen, no strings attached, kan een lekker deuntje voor je zingen en vindt het helemaal niet erg dat 't niet op een relatie uit gaat draaien. En dat is precies wat je wilt wanneer je midden dertig bent, drie kinderen hebt, een drukke carrière onderhoudt en geen f*ck geeft wat om wat anderen van je denken.

En natuurlijk: die borstkas:

http://ell.h-cdn.co/assets/15/50/1450061470-giphy-1.gif

Moge iedere vrouw een post-break-up Bieber vinden.