Je ex verwijderen van je social media-kanalen. Niet leuk. Maar vanaf nu hoef je het dus niet meer zelf te doen, als we The Daily Dot mogen geloven. Er is namelijk zoiets in het leven geroepen als een ‘Social Media Break Up Coordinator’. Echt waar. Caroline Sinders leert je hoe de online banden met je ex te verbreken, voor het luttele bedrag van 10 dollar per consult. Koopje.

Sinder wil de problemen oplossen die ze vaak voorbij ziet komen bij mensen die een break-up meemaken. Ze zegt dat het proberen te negeren van iemand die gemeen tegen je is, of iemand die jou negeert als je al gestrest bent, zorgt voor extra frustratie in je leven. Sinders zal dat van je wegnemen door je ex te ontvrienden, schattige foto’s van jullie samen te verwijderen op social media, hem uit je telefoonlijst te bannen (en het ergens veilig te bewaren voor het geval dat) én door accounts te ontvolgen die verbonden zijn aan de ex in kwestie.

Maar voor ze je leven van je kan overnemen, krijg je eerst een enquête om uit te vinden wie je eigenlijk wil bannen uit je online leven en wat voor soorten social media je gebruikt, zodat ze je kan vertellen hoe je nu te werk kunt gaan.

Sinder zegt dat ze mensen wil helpen, maar dat het ook een experiment is dat onderzoekt hoe makkelijk het is om een deel van je leven ‘uit te besteden’ aan iemand. Tja, experiment of niet, kennen we niet allemaal een vriendin die er geholpen mee zou zijn als iemand die vervelende ex voor ze blokkeert?

Lees ook: 

Waarom je die irritante personen maar blijft volgen op social media >

How to lose a guy in 10 days - op social media

Bron: Cosmopolitan.com