Dit is Josine:

instagramView full post on Instagram

 
Not ya average girl on the block, maar wél het brein achter OnTheBlockShop.com, een online streetwear shop voor tough cookies. En eigenlijk de enige in Nederland waar je credible streetwear labels (Stüssy, Dimepiece en Daily Paper) voor dames vindt. Ook internationaal weten fans de shop inmiddels te vinden en zo komt het dat zelfs een Jourdan Dunn wel eens iets in haar digitale winkelmandje mikt bij OnTheBlock. Owner Josine is daarnaast ook webdesigner en een fervent instagrammer.

Ons tipt ze:

1. @careaux
Misschien wel een van de meest bekende sneaker-babes van Instagram komt uit ons eigen kikkerlandje. Daarnaast maakt ze ook nog eens hele vette illustraties.

 
2. @adrianneho
Als je een beetje into streetwear bent, ken je de belachelijk knappe Adrianne. Is het niet van haat tomboy-look, dan wel van haar Sweat The Style-movement. Door Adrianne wil zelfs ík weer de sportschool in.

 
3. @trnailart
Niet alleen omdat ik regelmatig met haar samenwerk, maar vooral omdat ze zo ontzettend goed is in wat ze doet. Elk ontwerp én elke foto die Frédérique maakt is een kunstwerk op zich.

 
4. @christinapaik
Waar veel mensen Instagram gebruiken om vooral de aandacht op zichzelf te vestigen, houdt de Amerikaanse fotografe Christina zich op de achtergrond en laat ze haar werk voor zich spreken. Wat haar onderscheidt is dat wat ze ook laat zien in haar foto's, ze altijd iets van anonimiteit kan behouden.

 
5. @endeavourneon
Een heel account vol met neon art, need I say more?

 
6. @sharonjaned
Ik zwijmel regelmatig weg bij haar prachtige foto’s en de mooie kleuren die op haar account te vinden zijn.

 
7. @theunisexmode
Het platform van bloggers @juicegee en @kittycowell. Niemand die er zo goed uitziet in gender bending looks als deze twee!

 
8. @kittycash_
Muziek, mode, mooie kleuren, een bizar gevoel voor stijl en een prachtig koppie, dat is Kitty Cash's account in een notendop.

 
9. @julianefalk
De beste (opkomende) fotografe van Amsterdam. Punt.

 
10. @fullee_love
Net nieuw op Instagram, maar absoluut mijn favoriet, omdat ik weet wat hier allemaal aan gaat komen in 2016. Heerlijke hiphop/soul muziek met een old school feel. 

Ook zien: de favoriete Instagram-accounts van afterDRK's Sabrina Meijer >

En die van ELLE Online Editor Malu de Bont >