Vroeg je je al een tijdje af wat Kate Moss nog zoal doet nu ze links en rechts wordt ingehaald door de Kendall Jenners en Gigi Hadids van deze tijd? Welnu, het voormalig supermodel zit nu in de banken en bijzettafels.

The Sun weet te melden dat Kate een eigen bedrijf heeft opgericht dat interieurs ontwerpt. Samen met haar goede vriendin Katie Grove, die al haar eigen interieurbedrijf Grove Interiors runt. Naar verluidt raakte Kate in de ban van interieurdesign nadat ze voor vrienden een stulp ter waarde van een whopping 2,5 miljoen Britse pond mocht herinrichting. Niet lang daarna was Kate Moss Interiors Ltd geboren.

Ten tijden van die klus beschreef Kate haar stijl in een interview nog als ‘eclectisch’, ‘de beste beetjes van de jaren zeventig, twintig en zestig gecombineerd’. Wat ze precies van plan is met haar eigen bedrijf is nog niet bekend, maar wij hebben zo’n jaren-zestig-donkerbruin vermoeden dat er een handvol celebrityvrienden op de klantenlijst zal komen te staan. Posh en Becks? Madonna?

Kim Kardashian lanceert ondertussen haar eigen emoji-lijn >