Kendall Jenner en Harry Styles haalden de afgelopen dagen de headlines, omdat ze samen op het Caribische eiland Anguila vakantie aan het vieren zijn.

Ze werden gespot tijdens een diner...

instagramView full post on Instagram

... en werden zoenend op een jacht vastgelegd:

Blijkbaar waren ook de moeders van Kendall en Harry op het jacht aanwezig, dus het lijkt best serieus... Een paar maanden geleden gingen er al geruchten over een romance tussen de twee, maar ze werden een lange tijd niet samen gespot. Tot nu dus.

Na hun PDA op het jacht vierden Kendall en Harry ook nog even vakantie met Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi (bekijk de foto's hier). Jaloers? Wij??

Dat Kendall wel een vakantie kon gebruiken laat ze zelf weten in een post op haar website. Het model vertelt dat ze 't afgelopen jaar naar het ziekenhuis moest, omdat ze veel te hard werkte:

'Ik werd heel moe van het harde werken en mijn privéleven. Het beangstigde me. Ik moest naar het ziekenhuis omdat ik oververmoeid was. Het was een waarschuwing. Ik moet beter voor mijzelf zorgen.'

Harry Styles en de andere jongens van One Direction nemen momenteel een break, dus het lijkt de perfecte tijd voor een nieuwe romance. Kunnen ze lekker dubbeldaten met Zayn Malik en Gigi Hadid.