Al maanden (MAANDEN!) kijken fans van Full House uit naar het vervolg op de serie van Netflix. Er werd geteased, er werden interviews gegeven over waarom de Olsens er niet inzitten - voor wie benieuwd is, Mary-Kate en Ashley zien zichzelf niet meer als actrices - en er werd een trailer online gegooid, waarin we eigenlijk nog niets zagen. Maar nu is er dan eindelijk nieuws! Netflix heeft namelijk de eerste stills van Fuller House vrijgeven, en die verklappen al aardig wat over het plot van de reeks.

We zien op de foto's vooral Stephanie, D.J. en Kimmy Gibbler, die dan ook de grootste rol hebben in Fuller House. Bovendien zien we D.J. met haar zoons(!) en Kimmy met haar dochter, waardoor we ons pardoes stokoud voelen.

Interior design, Fashion, Shelf, One-piece garment, Interior design, Hair accessory, Shelving, Day dress, Fashion design, Shipping box,

Hier zie je de schattige baby van D.J.:

Denim, Blond, Interior design, Waist, Layered hair, Trunk, Baby, Makeover, Feathered hair, Step cutting,

En hier lijken ze zich klaar te maken voor een avondje uit en heeft Stephanie een eh, interessante outfit aan. Kimmy is overduidelijk nog steeds Kimmy:

Arm, Dress, Waist, Wall clock, Interior design, Blond, Bag, One-piece garment, Makeover, Layered hair,

De hele familie - sans Michelle dus - bij elkaar! KNUFFELEND! LACHEND! Och, nostalgie...

Lighting, Interior design, Furniture, Interior design, Shelf, Picture frame, Houseplant, Conversation, Cabinetry, Shelving,

Fuller House is vanaf 26 februari 2016 te zien op Netflix.