Je bent vast wel bekend met het geheime Starbucks-menu. Niet? Welnu, bij Starbucks kun je dus een waslijst aan drankjes bestellen die niét op het gewone menu staan. Echt. En de barista zal ze maken voor je alsof het niets is.

Er is een website gewijd aan dat geheime menu, starbuckssecretmenu.net, en zij laten nu weten dat er een gloednieuw drankje aan het geheime menu is toegevoegd. Het gaat om een special voor Valentijdsdag - jep, dat komt er dus ook al weer aan - en hij heet de, hier komt-ie, (Dirty) Valentine Frappuccino. Dat belooft wat.

Het drankje is zo gemaakt dat het eruit moet zien als een aardbei die in chocolade is gedoopt en er zijn zelfs twee varianten van het drankje: één met koffie en één met creme.

Om de creme versie te maken voegen de barista's java chips, aardbei-siroop, slagroom en een beetje mokka toe. De koffieversie wordt gemaakt met een koffie vanille frappuccino met aardbeien-siroop, java chips en, natuurlijk, slagroom en mokka. Loopt het water je al in de mond?

Verder zijn er speciaal voor Valentijnsdag ook nog deze drie speciale Frappuccino's:

Green, Food, Drinkware, Fast food, Plastic, Dessert, Lid, Peach, Cuisine, Ingredient,

De Valentine Frappuccino: Een Creme Frappuccino met aardbeien, frambozen, vanillebonen, afgemaakt met blauwe bessen en slagroom.

De Love Bean Frappuccino: Een Vanilla Bean Frappuccino met frambozen en bovenop een slagroom met frambozensmaak en chocoladekrullen.

De Java Berry Frappuccino: Een Java Chip Frappuccino met bovenop slagroom met frambozensmaak.

Dat wordt een verdomd goede Valentijnsdag dus.