De maker van de mini-serie waarover in 2015 de eerste geruchten de wereld over gingen, Fox, heeft laten weten dat ze volle kracht vooruit gaan met het idee. In maart starten de opnames.

Wentworth Miller (hunk van de serie – die ver na de lancering van het laatste seizoen plots uit de kast kwam) en Dominic Purcell hebben er allebei voor getekend opnieuw in de huid te kruipen van de broers Michael Scofield en Lincoln Burrows. En het leuke is: Sarah Warne Callies (Sara) en Robert Knepper (T-Bag) maken misschien ook een comeback! De twee zouden in het ‘serious negotiations’-stadium van contracten zijn, zo weet TVLine te melden. En ook het originele productieteam en de senior creater van de serie zijn weer van de partij.

Gefilmd wordt er volgens Fox' CEO Dana Walden over de hele wereld. ‘The story unravels on an international landscape — it’s not a domestic plot. We open on a very international contemporary-feeling story.’

Negen afleveringen staan er op stapel. En we hebben nog geen idee wanneer we die kunnen verwachten noch waar we in godsnaam het geduld vandaag moeten gaan halen... Misschien met de vier beste momenten uit Prison Break? Oh en seizoen 1 tot en met 4 van Prison Break is momenteel natuurlijk te zien op Netflix.

 
Adele's Carpool Karaoke duurt dus eigenlijk 54(!) minuten lang >
 
Bron: ELLE Australië