Óf Carice van Houten heeft ons al die tijd op het verkeerde been gezet, óf ze is nog maar net terug bij haar Australische liefde en collega-acteur Guy Pearce.

Eind vorig jaar werd de 39-jarige Carice namelijk al gelinkt aan de 48-jarige Guy, die ze leerde kennen op de set van de rolprent Brimstone, maar kort daarop wist een bron aan de roddelbladen te vertellen dat het alweer over en uit was. 'De liefde tussen Carice van Houten en Guy Pearce is voorbij. Ze hebben allebei een drukke agenda en konden nauwelijks bij elkaar zijn,' luidde de boodschap. En tweets van Carice zelf leken dit te bevestigen:

Blue, Text, Line, Font, Azure, Parallel, Aqua, Rectangle, Screenshot, Number,

 
Maar! Paparazzo Edwin Smulders, niet vies van wat uren in de bosjes bivakkeren (alles voor dat lucky shot), wist de twee vorige week met zijn telelens op de gevoelige plaat vast te leggen. In Amsterdam. Waarmee Story groots uitpakte op de cover:

xView full post on X

 
Het lijkt ons zo dat Guy niet zomaar van de andere kant van de wereld komt overgevlogen… Of zullen ze toch gewoon vrienden zijn? Kom maar op met die tweets, Carice.

10x fotobewijs dat Carice van Houten niet onderdoet voor Hollywoods rodelopersterren >