Ok, dit is er aan de hand. 20 uur geleden gebeurde er - op het eerste oog - iets vrij onschuldigs op het internet. Blac Chyna, de ex en baby momma van Tyga, en daardoor de aartsvijand van Kylie Jenner, lag in de armen van iemand. Tot zover. Die iemand bleek niemand minder dan Rob Kardashian. En dat is smeuïg, want de halfbroer van Kylie.

Waarop dit gebeurde: de foto ging viral. En dat alles waarschijnlijk precies volgens het listige plan van Chyna.

instagramView full post on Instagram

Waarom dit listig is? Blac Chyna heeft er een dagtaak aan om de toch al wankele relatie van Kylie en Tyga nog meer aan het wankelen te krijgen: vermeende nachtelijke – seksueel getinte – sms’jes, een wedstrijdje 'wie heeft de meeste love bracelets en Rolex horloges' met Kylie; een wedstrijdje 'wie heeft de grootste kont en lippen' – ook met Kylie; een internet rant over de Ferrari die Kylie cadeau kreeg van Tyga – met Tyga. Waardoor wij ons afvragen: is dit real or faux Chyna?

Slaan wij even onze dubieuze bronnen erop na. Een insider vertelt aan US Weekly: ‘They've been hanging out. There’s a romantic vibe there, and they have been inseparable for the past ten days.’ Een bevriende bron van de familie weet aan People te melden dat de 18-jarige Kylie zich ‘super betrayed’ voelt, dat een familielid haar zo in de rug steekt.  

Of het klopt wat er geschreven wordt, weet je natuurlijk nooit, maar om die arm kunnen we niet heen:

Cap, Sleeve, Human body, Chin, Shoulder, Elbow, Joint, Standing, T-shirt, Muscle,

Goed gespeeld Blac; een Kardashian raak je door middel van familie. Het is nu wachten op Kylie’s move.

En Rob Kardashian zegt, zoals altijd, niet zoveel.

PS Terwijl wij net bekomen van dit sappige nieuws, leerden wij dat Amber Rose – BFF van Blac Chyna en vijand van Kim Kardashian, want ex van Kanye West – Scott Disick op Twitter en Instagram is gaan volgen. Zijn de twee besties de Kardashians aan het bashen? Juicy wel...

Zelfs Khloé Kardashian weet niet hoe het tussen Tyga en Kylie zit.