Laten we beginnen met één heel belangrijk punt: mannen zijn vaak dankbaar als vrouwen open staan voor nieuwe moves, standjes of andere experimenten. Dat gezegd hebbende, ze houden ook weer niet meteen van ALLES wat we proberen… Zo blijkt uit de vragenronde van onze collega's van Women's Health met een groepje mannen.

Niet dat ze het je dan gaan vertellen (tenzij het echt scary is) want ze willen voorkomen dat je blokkeert en nooit meer iets durft te proberen. Of dat je geen zin meer hebt in seks die avond.

Dit waren de dingen die de mannen zeiden: NAGELS 'Ik had een keertje een meisje die haar nagels in mijn rug zette, en echt niet zuinig ook. Zij dacht waarschijnlijk dat het sexy en wild was; ik vond het niet bepaald plezant.' KAASSCHAAF 'Hier zullen weinig mannen over beginnen, want we willen jullie ab-so-luut niet ontmoedigen het initiatief te nemen. Maar, pijpbeurten in combinatie met monden die niet ver genoeg opengaan met als gevolg dat 'hij' een soort van geraspt wordt… dat is echt vreselijk. En vooral heel pijnlijk.' VERRASSING! 'De eerste keer met een meisje, en ik zat bovenop haar. Plots stak ze een vinger in mijn k•nt, uit het niets! Ik zal eerlijk zijn: het voelde niet verkeerd, maar om dat zomaar zonder waarschuwing te doen overviel me nogal. Maar toegegeven: ik hoor regelmatig dat mannen zomaar 'dingen' bij vrouwen erin stoppen, dus ik denk dat we niet mogen klagen, haha.' ZEESTER 'Wat ik heel seksloos vind is als een vrouw niets doet, de zogenaamde zeester. Ik houd wel van een beetje initiatief. Ook als je onderop ligt kun je op veel manieren actie in het geheel gooien. Gebruik je armen, benen, mond; schroom niet.' #FREETHENIPPLE Soms trekt mijn vriendin aan mijn tepels tijdens het voorspel. Dat doet echt zoveel pijn! Nu ik erover nadenk, ik deed het soms ook wel eens bij haar. Dus óf ze vindt het lekker en denkt dat ik het ook wil, óf ze vindt het mijn verdiende loon. Hmm.' VERWARRING'Ik werd laatst oraal bevredigd door een meisje, en uit het niets manoeuvreerde ze opeens met haar tong richting mijn anus. Ik moet zeggen dat het best wel fijn was, maar ik was steeds bang dat ze mij naderhand zou willen zoenen. Ik voel me gewoon echt niet lekker bij het idee dat die tong ook ergens anders is geweest. Ik weet wat er uit dat gaatje komt, en dat is niet smakelijk kan ik je vertellen!'

Bron: womenshealthmag.nl