Onze collega’s van Cosmopolitan en Esquire vonden samen 8 manieren hoe je seks kunt hebben met je ex. We verklappen alvast: dat is nooit echt een goed idee.

1.) De 'ik wilde eigenlijk gaan slapen, maar toen zag ik dat jij online was op Facebook'-booty call.
Jullie zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan en soms zien jullie elkaar nog wel, maar jullie weten nog niet helemaal wat de regels zijn. Soms wil je ex ineens midden in de nacht afspreken en soms reageert zij ineens niet meer op je berichtjes.

2.) De 'we kwamen elkaar tegen in de kroeg en we hadden altijd een klik'-romance.
Dit verzetje is niet met voorbedachte rade opgezet. Jullie zien elkaar gewoon en jullie denken: 'ach, waarom ook niet?' Beter dan met iemand naar huis gaan die je niet kent.

3.) De haat-seks.
Deze is onverklaarbaar. Jij hebt een hekel aan je ex. Je ex haat jou. Toch ontmoeten jullie elkaar puur en alleen om het met elkaar te doen. Maar om één of andere reden maakt de afkeer het juist heter. De wetenschap moet alleen nog uitzoeken waarom.

via GIPHY

4.) De 'we hebben het uitgemaakt maar we kunnen elkaar niet loslaten'-affaire.
Het is post-break-up-seks, maar dan een paar maanden lang. Jullie willen niet meer samen zijn, maar het idee van alleen zijn vinden jullie ook niks.

5.) De 'komen we toch weer bij elkaar?'-seks.
Jullie ontmoeten elkaar om te praten of één van jullie komt zijn spullen ophalen en het eindigt in seks.

6.) De over-emotionele post-break-upseks.
Jullie zijn net uit elkaar en jullie weten allebei dat dit eigenlijk niet moet, maar soms is dit de beste manier van afscheid nemen. Maar het blijft verdrietige seks, dus fantastisch is het niet.

via GIPHY

7.) De 'jullie komen per ongeluk weer bij elkaar'-seks.
Jij wilde gewoon een nacht casual seks, maar dan begint je ex je weer berichtjes te sturen alsof jullie weer bij elkaar zijn. En dan moet je het dus wéér met haar uitmaken…

8.) De 'ik heb je al 10 jaar niet gezien en ik ben vergeten hoe slecht je in bed was'-seks.
Jullie zien elkaar weer en de oude vonk slaat weer over. Jullie eindigen zoenend en de seks is verschrikkelijk. Je weet meteen weer hoe verschrikkelijk zij ook was.

Bron: Esquire.nl

Erop of eronder? Avonturen van een serial dater. >