Dit draag jij naar carnaval dit jaar

Voor de twijfelaars.

Meest gelezen

Oh jawel, aanstaande zondag is het officieel zover, dan viert het zuiden van het land massaal carnaval. Er wordt geschat dat we jaarlijks 150 miljoen euro uitgeven aan carnavalskleren, wat het carnaval meteen tot één van de grootste ‘kledingfestijnen’ van het land maakt.

Voor een 'kledingfestijn' waarbij een fashion-faux pas niet bestaat en het adagium ‘hoe fouter hoe gezelliger’ geldt, leek het ons toch wat lastig zoeken naar de juiste outfit. Zodoende: voor hen die een laatstemomentcarnavaldip tegemoet gaan, wij bieden je vijf vrij simpele oplossingen.

Advertisement - Continue Reading Below

1. De ik-kom-per-ongeluk-als-een-heel-heet-filmpersonage.
Daar zijn meerdere varianten op mogelijk. Gigi Hadid koos voor Sandy uit Grease. Deze look is een heel makkelijke om na te bootsen.

Meest gelezen

 

2. Als je favoriete modeontwerper.
Dit jaar kwamen opmerkelijk veel celebs verkleed als Karl Lagerfield naar het Halloween-festijn. Omdat vergelijkbare Karl-poldervarianten lastig te vinden zijn, adviseren we je toch om als Karl te komen. Dat kan met kleding aan maar ook nakend (zie Kendall). Voor de setjes: Viktor & Rolf zou misschien wel kunnen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

lady Karl last night 😎

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

3. Als personage uit Star Wars.
We verwachten veel Star Wars dit jaar. Want, Stars Wars dit jaar. Vanwege de omvangrijke cast op verschillende manieren te interpreteren. Nu is het wel zo dat Rey een makkelijkere optie is dan Chewbacca, maar dat had je waarschijnlijk zelf al begrepen. Kan ook met het hele gezin.

 

4. Bij twijfel: doe als Kim.
En kom als je (iconische, uitvergrote) zelf.

I think I nailed the Kim K costume! 🕸👻🕷

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

5. De luie optie
En voor de echte echte luie types presenteren wij: de Blow Jobs. (Geen uitleg nodig.)

 

Graag gedaan en vooral: veel plezier! #alaaf

 

//

Een open brief aan de carnavalhater:

'Je bloed begint te jeuken, de knieën worden week, het bovenlijf begint spontaan te deinen en de handen slaan met imaginaire sambaballen de maat in de lucht – terwijl diep uit je keel en nog dieper uit je geheugen letterlijke liedteksten opborrelen waarvan je niet eens wist dat ze nog in de jukebox van je hoofd zaten.
Onvoorstelbaar?'

Niet voor Cécile Narinx. Lees verder >