Al jaren (JAREN!) kijken talloze kinderen én volwassenen uit naar het vervolg op de iconische Disney-film Finding Nemo en nu is hier dan eindelijk de allereerste full-lenght trailer van de prent, die vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscopen draait.

In het vervolg op de Disney-kaskraker, die ging over het schattige verdwaalde clownvisje Nemo, draait het nu om Dory, die wederom ingesproken is door presentatrice Ellen DeGeneres.

De vergeetachtige doktersvis gaat in Finding Dory op zoek naar antwoorden over haar verleden, wat uiteraard uitmondt in een wilde zoektocht waarbij er van alles op haar pad komt. Marlin en Nemo zijn er wederom bij voor de nodige steun, maar er is ook een witte dolfijn aan de 'cast' toegevoegd, die wordt ingesproken door de immer briljante Ty Burrell uit Modern Family. Daarnaast spraken Diane Keaton en Eugene Levy de stemmen van Dory's ouders in.

Ellen DeGeneres mocht gisteren in haar show de trailer, heel toepasselijk, voor het eerst laten zien en uiteraard is-ie nu ook op het wereldwijde web gezet. En we kunnen je vertellen, jong en oud gaan hier weer zó van genieten.

youtubeView full post on Youtube

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >