‘Justin Biebers Intagramcrush zit nu bij een modellenbureau’

‘Justin Biebers Instagramcrush loopt mee tijdens fashion week’

Het moge duidelijk zijn: het gaat goed met Justin Biebers Instagramcrush.

Voor wie geen idee heeft: een meisje met donker haar, groene ogen en lippen waar Kylie Jenner jaloers op zou zijn, trok eind vorig jaar de aandacht van de zanger toen hij haar Instagramaccount tegenkwam en een spontane zoektocht naar haar startte. Een soort real-life Assepoester-sprookje, maar dan op Instagram.

Hij bleek te maken te hebben met Cindy Kimberley, een 17-jarige student uit Spanje, die is geboren in Nederland(!). Foto’s van Cindy gingen wereldwijd compleet viral, en da's best goed voor je PR, zo blijkt nu. Het meisje mocht al meelopen in een show tijdens Madrid Fashion Week, en kreeg een contract aangeboden met een vooraanstaand modellenbureau in Spanje, Uno Models.

En, je voelt hem al aankomen, de eerste grote modellenklus is binnen: een heuse modecampagne.

instagramView full post on Instagram

 
De shoot was voor de Britse webshop genaamd Very, dat er overigens geen doekjes om windt waarom ze voor Justins mystery girl als gezicht hebben gekozen. De hashtags in de campagne zeggen genoeg:

Hoe dan ook; dat Cindy meer aan het verdienen is dan de 4 euro per uur als babysitter, wat ze deed voordat JB haar ontdekte, staat buiten kijf. Al is het maar omdat de teller van haar Instagramaccount inmiddels op 912k volgers staat: