Officieel hebben beiden nog niets bevestigd, maar de zoenende foto’s van actrice Kristen Stewart en muzikante Soko in Parijs, die dit weekend opdoken, spreken boekdelen:

Interaction, Back, Love, Kiss,
Jacket, Textile, Outerwear, Plaid, Cap, Tartan, Street fashion, Winter, Black hair, Cool,

 
Kristen en Soko: nu al mijn favoriete grunge-koppel – die beiden uit de Chanel-stal komen, maar daarover straks meer. En nog 11 dingen die je vast nog niet wist over Soko.

1. Soko heet voluit: Stéphanie Sokolinski. Soko is haar bijnaam uit haar jeugd en tevens haar artiestennaam – geschreven als SoKo.

2. Ze werd op 26 oktober 1985 geboren in Bordeaux, Frankrijk. Haar vader is Pools en haar moeder Frans-Italiaans. Op haar 16e ging Soko het huis uit en vertrok naar Parijs, waar ze acteerlessen begon te volgen.

3. De Française is dus singer-songwriter, muzikante én actrice. Ze heeft 12 (veelal Franse) films op haar naam staan, waaronder de voor een Oscar genomineerde film Her van Spike Jonze uit 2013. Verder heeft ze in Franse televisieseries gespeeld en twee albums uitgebracht; debuut I Thought I Was An Alien (2012) en opvolger My Dreams Dictate My Reality (2015).

4. Hitje I'll Kill Her bracht ze in 2007 uit – het liefste en tevens grappigste nummer over de liefde ooit. (Wat toen al op repeat stond bij ons op de redactie.)

youtubeView full post on Youtube

 
5. In datzelfde jaar werd Soko’s muziek gebruikt door ontwerpster Stella McCartney, tijdens haar spring/summer 2008-catwalkshow in Parijs.

6. Soko is veganistisch en zet zich met liefde in voor PETA:

 
7. Ze noemt zichzelf een ‘white goth’.

8. De inmiddels 30-jarige is een graag geziene front row-gast tijdens fashion week. In 2013 spotten we haar al op de eerste rij bij Chanel a/w 2013. Tijdens de afgelopen modeweken nam ze plaats bij oa Stella McCartney, Lanvin, Giambattista Valli en – natuurlijk – Chanel.

9. Op Instagram gaat ze door het leven als ‘Soko the cat’ en postte ze vorige week deze foto die waarschijnlijk over lief Kristen ging:

 
10. Soko is voor haar muziekcarrière veel in Los Angeles, waar ze begin deze maand voor het eerst werd gespot met K-Stew in een restaurant.

11. Ze haalde haar lief op van het Charles de Gaulle Airport in Parijs met een bos roze rozen. Als dat geen liefde is!

Lip, Hairstyle, Facial expression, Style, Headgear, Costume accessory, Street fashion, Tooth, Laugh, Costume,

 
Wij zijn fan. Oh, en hoe geweldig zou het zijn als Karl Lagerfeld de twee love birds voor een nieuwe Chanel-campagne zou strikken?

De 25-jarige Twilight-actrice werd vorig jaar nog romantisch gelinkt aan Alicia Cargile >