Rihanna bezorgde deze fan de dag van zijn leven door hem te laten zingen

En haar reactie is onbetaalbaar.

Meest gelezen

Je zou denken dat Rihanna niet zo snel meer ergens van opkijkt. Toch wist een fan bij één van de concerten van haar Anti-wereldtour (in Cincinnati) RiRi van haar sokken te blazen. En de blik in haar gezicht is geniaal:

☁️9️⃣ #navy #antiworldtour #terahjay

A post shared by TJ (@terahjay) on

Advertisement - Continue Reading Below

 
RiRi deelde het moment zelf ook op haar Instagram:

Washington,DC the #ANTIWORLDTOUR is in your city today! 🎈🔫

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Meest gelezen

 
De rest van Four Five Seconds was één groot feest voor de fan:

 
Aan het eind van het nummer schudde Rihanna de hand van de fan om hem te bedanken, en dat ging gepaard met flink wat hysterie. Eén van de fans vrienden stortte letterlijk tegen de grond (snappen wij):

 
Je begrijpt: De Fan ging viral. Maar, nu alles gezegd en gezongen is, wie IS hij nou eigenlijk? Welnu, Terah Jay is de naam, een zangliefhebber met een eigen YouTube-kanaal en een trouw lid van Rihanna’s Navy.

Aan Fusion liet hij weten hoe deze droom uitkwam. Jay en zijn vrienden wisten namelijk al dat er een moment in de show zou komen waarbij Rihanna de interactie op zou zoeken. Dus toen Rihanna op zoek ging naar iemand om haar mic mee te delen, wezen al Jays vrienden, met Ultimate Front Row Experience-tickets, hem aan als vrijwilliger en schreeuwden zijn naam. Maar: ‘I really just wanted a selfie,’ aldus Jay. ‘That was all I wanted out of the concert. Just a selfie with Rihanna. And then I got what everyone saw.’

 

Rihanna en Drake bezoeken een zieke fan in het ziekenhuis >