Justin Bieber cancelt al zijn meet-and-greets

'I always leave feeling mentally and emotionally exhausted to the point of depression.'

Justin Bieber doet vanaf nu géén meet-and-greets meer tijdens zijn Purpose wereldtournee, liet-ie op zijn instagramaccount weten. De reden? Hij raakt er helemaal uitgeput van.

Advertisement - Continue Reading Below

 
In het bijschrift:

'Love u guys... Ik ga al mijn meet-and-greets cancelen. Ik geniet er van zo veel geweldige mensen te ontmoeten, maar ik raak er zo uitgeput van en ik neem ieders energie over, waardoor ik er moe en ongelukkig van word. Ik wil mensen laten lachen en gelukkig maken, maar niet te koste van mezelf; en ik ga altijd met een mentaal en fysiek uitgeput gevoel weg, bijna depressief. De druk om aan de verwachtingen van mensen te voldoen is te veel voor me. Ik wil jullie niet teleurstellen, maar ik geef jullie liever goede shows en albums. Het spijt me enorm, ik zou willen dat het niet zo lastig voor me was. Ik wil gezond blijven, zodat ik jullie de beste shows kan geven.'

Meest gelezen

De meet-and-greets waren niet gratis: die kostten 2000 dollar. Bkstg, het bedrijf dat Justin Biebers VIP-pakketten regelt, meldde dinsdag al op z'n website:

 
Door een 'security incident' bij een recente meet-and-greet zou er dus opnieuw zijn gekeken naar of 't allemaal wel kan. 

Hm. Hoe het ook zij: niks geen selfie-time meer met Justin backstage, dus. Maar gelukkig doet-ie op het podium ook genoeg met z'n fans: