Het is nu bijna zes jaar dat de Pussycat Dolls 'een pauze namen' (oh, de klassieker), en dit is wat ze onderhand hebben gedaan.

1. Nicole Scherzinger

Clothing, Lip, Hairstyle, Eyebrow, Style, Beauty, Eyelash, Jewellery, Fashion, Neck,

Het is eigenlijk makkelijker om te vertellen wat Nicole Scherzinger niet heeft gedaan na het verlaten van PSD in 2010. Ze heeft daarna namelijk zo'n beetje het hele entertainmentgenre meegepakt: eerst won ze Dancing With The Stars in Amerika, daarna stelde ze bij The X Factor boyband One Direction samen. Haar debuutalbum, Killer Love, werd in 2011 eindelijk gereleased, waarvan Don't Hold Your Breath een nummer 1-hit werd in Engeland. Ze werd fulltime jury in The X Factor USA, maar werd na een seizoen vervangen door Britney Spears.

youtubeView full post on Youtube

Na een korte cameo in Hollywood-film Men in Black 3 werd Scherzinger permanent jurylid in The X Factor UK, naast Gary Barlow, Louis Walsh en Tulisa Contostavlos. Ze werd met haar protegé James Arthur het winnende jurylid van dat jaar, waarna ze 1,5 miljoen dollar kreeg om het seizoen daarna weer aan te treden als jurylid. Dat deed ze, maar een jaar later vertrok ze ook weer: nu om zelf (opnieuw) popster te worden, want ze had een groot contract met Sony Music aangeboden gekregen. Haar single Big Fat Lie kwam in oktober 2014 uit, maar werd een flop.

Kort daarop keerde ze terug op televisie, als teamleider in de show Bring The Noise en als co-host in Best Time Ever With Neil Patrick Harris in Amerika. Fast forward naar vandaag: Scherzy blijft op televisie, want ze is gecast voor de rol van Penny Johnson in de tv-serie-versie van Dirty Dancing, die later dit jaar op ABC te zien is. Oh, en ze Nicole is ondertussen de koningin van reclames geworden.

Herbal Essences: check.

http://1.bp.blogspot.com/-sJJCo0o6TBE/T_pSP_Jh1VI/AAAAAAAAEJE/QiSadiFZ5IE/s1600/Nicole Scherzinger Herbal Essences Commercial.gif

Muller toetjes: check.

Proactiv : check.

2. Melody Thornton

Hair, Face, Head, Smile, Lip, Eye, Hairstyle, Chin, Forehead, Eyebrow,

Nadat PCD er genoeg van had en stopte met pauze ging, werd ook Melody een jurylid – niet bij The X Factor, maar bij E!-show Bank of Hollywood. Een jaar later deed ze zelf weer mee met een talentenshow, toen ze in Popstar to Operastar het moest afleggen tegen X Factor-winnaar Joe McElderry.

Een debuutalbum zit ook al een tijdje in de pijplijn, maar tot nu toe hebben we alleen nog een mixtape met de naam P.O.Y.B.L. gezien. Dat betekent overigens Piss On Your Black List, FYI. Thornton zong verder nog even in een paar LL Cool J-nummers (voor z'n in 2013 verschenen album Authentic) en had een cameo in Fat Joe's video voor Ballin', maar dat was het wel. Dat nieuwe album moet er nog stééds komen. Ondertussen is Thornton wat modellenwerk aan het doen, en kwam ze voor in een campagne van Dior.

3. Kimberly Wyatt

Clothing, Mouth, Style, Dress, Fashion, Blond, Eyelash, Step cutting, Long hair, Makeover,

Tjonge, PSD heeft wat juryleden opgeleverd, want óók Kimberly Wyatt nam plaats op een jureerstoel. Die van Got To Dance, om precies te zijn, en ze bleef er vijf jaar zitten. Ze kwam ook nog even in de top 5-hitlijsten van Engeland, toen ze met Aggro Santos' de single Candy maakte. Daarna keerde ze weer terug als jurylid, nu bij de Amerikaanse versie van Live to Dance.

Ze probeerde het ook zelf weer als popster, maar als frontvrouw van band Her Majesty & the Wolves, dat in 2011 een debuutalbum uitbracht. Maar ook Wyatt bleef op televisie: ze kwam voor in Give a Pet a Home en won Celebrity MasterChef in 2015. Inmiddels heeft ze met Engels model Max Rogers een dochter, Willow.

4. Jessica Sutta

Eyelash, Fashion, Beauty, Eye liner, Earrings, Makeover, Model, Fashion model, Cosmetics, Eye shadow,

Jessica Sutta bleef weg van de televisie en bleef het proberen als solo-artiest. Ze werd singer-songwriter, debuteerde met de single I Wanna Be Bad, maar kwam uiteindelijk pas in 2011 in de Engelse hitlijsten met haar nummer Show Me.

Daarna was er veel tamtam rondom Sutta, want ze zou gaan samenwerken met dezelfde producer als Lady Gaga: RedOne van Hollywood Records. Máár: geen van de nummers werd uitgebracht voor haar vertrek bij het platenlabel. Daarna kwam er hier en daar nog een danshitje in de vorm van samenwerkingen met Dave Audé en Cedric Gervais, maar dat debuutalbum is er nog steeds niet. Of nouja: dat wordt later die jaar ein-de-lijk gereleased...

5. Ashley Roberts

Hair, Nose, Smile, Mouth, Hairstyle, Eyebrow, Eyelash, Style, Blond, Beauty,

Britten zullen Ashley Roberts niet snel zijn vergeten: na de PSD werd ze tweede in het programma I'm A Celebrity Get Me Out Of Here, waardoor ze een landelijke bekendheid werd. Vlak daarna werd ze jurylid (nóg één!) in het programma Dancing on Ice.

Na twee jaar jureren bracht ze in 2014 haar debuutalbum Butterfly Effect uit, maar het deed weinig in de hitlijsten. Waar ze verder druk mee is: schnabbelen voor Garniers zelfbruiningslijn, gastpresenteren voor This Morning, ze had een cameo als stripdocent in de Amerikaanse serie 90210 en ze was een deelnemer in de daredevil-show The Jump.

6. Carmit Bachar

Clothing, Hair, Face, Head, Lip, Eye, Hairstyle, Chin, Jewellery, Eyelash,

Ook Carmit Bachar hield haar focus na de PSD op de muziek. Ze deed veel aan songwriting, bracht online wat nummers uit, en richtte in 2011 uiteindelijk Lady Station op. Datzelfde jaar brachten ze single Body in Motion uit, maar dat deed nagenoeg niks. In 2010 werkte ze nog wel even samen met Macy Gray, op haar album The Sellout.

Naast de muziek, houdt Carmit Bachar zich ook bezig met ambassadeurschappen voor goede doelen die zich bezighouden met kinderen met gespleten gehemeltes (voornamelijk in ontwikkelingslanden), aangezien Bachar daar zelf ook last van heeft gehad. Carmit is inmiddels ook moeder van een vier jaar oude dochter, Keala Rose.

Ezra Miller uit The Perks of Being a Wallflower is nu dus SUPER HEET! >


Bron: Digital Spy