De nieuwe iPhone SE ligt al eventjes in de winkel, maar waarom moet je 'm nu precies willen hebben, als je abonnement straks afloopt/je te veel geld over hebt nu?

Zeven redenen waarom de nieuwe iPhone beter is dan je oude.

1. Het heeft de brains van de iPhone 6s, maar de looks van de iPhone 5s
Want laten we eerlijk zijn: die was toch net even mooier, én handiger, want je kwam makkelijker in alle hoeken van je scherm.

xView full post on X

 
2. De nieuwe iPhone heeft onze lievelingskleuren
Te weten: space grey, silver, gold en rose gold.

3. Je foto's worden nóg mooier
Met de 12-megapixel camera en een scherm dat in de selfiestand automatisch oplicht als een soort flits, zodat je selfies beter belicht raken.

 
4. Ook op de iPhone SE heb je de Live Photo-functie
Waardoor je snel kleine, grappige, live momenten kunt delen van iPhone tot iPhone.

5. Hij is snel
Wat we al zeiden: de techniek van de iPhone 6s in het jasje van een iPhone 5s. Browsen, instagrammen, facebooken: alles gaat snel.

6. Hij is niet overdreven duur
Voor de 64 GB-versie betaal je € 589. Da's niet extréém duur, wat nieuwe iPhones voorheen nog weleens konden zijn, zéker de 64 GB-versies. En voor de 16 GB-versie betaal je 'slechts' € 489.

7. Je gaat er beter van slapen
Wie checkt er zijn telefoon voor het slapen gaan? Juist, iedereen. En juist dat blauwe licht van je telefoon zorgt ervoor dat minder snel in slaap kan vallen. De nieuwe iPhone SE heeft een slimme nachtstand, waarmee de kleuren in je scherm automatisch veranderen naar meer warmere tinten, waardoor je makkelijker in slaap kan vallen. Is ook wat waard.

Kortom: tóch het overwegen waard, non? Je scoort de nieuwe iPhone SE via apple.com.

Ondertussen heeft Snapchat sinds vandaag HELE goede features >