Zo'n drie weken geleden werd de laatste aflevering van het zesde seizoen van Pretty Little Liars uitgezonden, en we kunnen wel stellen dat-ie een flinke cliffhanger had. Gelukkig hoeven we niet ál te lang te wachten op een nieuwe aflevering, want tvseriesfinale.com laat nu weten dat de Liars al weer druk aan het filmen zijn, en vanaf 21 juni het zevende seizoen (en laatste!) van start gaat. Kijk. Dat is te doen.

Dat wordt trouwens wel een beetje met weemoed kijken, want Lucy Hale verklapte al dat seizoen 7 het laatste seizoen zal zijn met deze volledige cast (er is namelijk een mogelijkheid dat de serie in een andere vorm terugkomt). En ook PLL-bedenker I. Marlene King heeft gezegd dat dit 'the beginning of the end is'. Snik. Wat ons verder in de nieuwe aflevering te wachten staat? Welnu, hou je vast, want dít weten we al:

In het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars, slaan alle Liars de handen ineen om de laatste vragen en geheimen op te lossen en 'Uber A' voorgoed neer te halen. Ook schijnt dit 'het meest romantische seizoen ooit' (oe!) te worden.

Daarnaast zal actrice Troian Bellisario (Spencer) haar regiedebuut maken dit seizoen! Ze stapte ook in de rol van regisseur voor aflevering 715 van Pretty Little Lairs, die in de tweede helft van het seizoen uitgezonden zal worden. Hoé cool.

Wat we verder nog kunnen verklappen? Wren komt terug(!) én I. Marlene King sluit niet uit dat er misschien een romance ontstaat tussen Alison en Emily... In de eerste aflevering van het seizoen zullen we daarover een hint kunnen zien:

xView full post on X

Het is echt. Seizoen 7 zal het laatste seizoen van Pretty Little Lairs zijn