Een combi die je zelf niet had kunnen bedenken. Blokker is bezig met een grote make-over en chartert Sarah Jessica Parker om dat wat extra kracht bij te zetten.

De Sex and the City-actrice was in Nederland om een stel reclamespotjes op te nemen voor Blokker, die uitpakt op haar 120ste verjaardag. De Nederlandse winkelketen komt met een heel nieuw concept, waarmee ze hopen weer wat uit het slob getrokken te worden.

Er zal dus een flinke portemonnee opengetrokken zijn, want Sarah Jessica Parker krijg je niet zomaar. We zullen de actrice de komende tijd zien in verschillende commercials en in totaal zijn er zo'n stuk of tien gemaakt. SJP - die in één van de reclames net doet alsof ze thuis voor vrienden oer-Hollandse poffertjes maakt - laat over de samenwerking met Blokker weten:

'Thuis koken we heel veel, we zijn er gek op! Ik denk zelfs dat ik zo’n 80 procent van mijn tijd thuis doorbreng in de keuken. Het is dan ook erg grappig dat ik in de commercial ietwat onhandig in de keuken sta. De commercial is heel slim en grappig geschreven, daarom ben ik erg gevleid te zijn gevraagd voor deze rol.'

Ka-ching, kortom. Bekijk de eerste commercial van Sarah Jessica Parker voor Blokker hieronder:

youtubeView full post on Youtube