We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar: SPOILER ALERT! Als je nog niet bij bent met Game of Thrones, lees en kijk dan NIET VERDER:

Serieus:

https://tribzap2it.files.wordpress.com/2013/12/tumblr_mxnq12tolz1t5o1w9o1_500.gif?w=769

Oké. Komt-ie.

Gisteravond stal Emilia Clarke (aka Daenerys Targaryen) de show. Ze maakte het web gek (GEK!) door aan het einde van de nieuwe Game of Thrones-aflevering te ontsnappen van de Dothraki door ze allemaal levend te verbranden en zelf naakt uit het vuur te herrijzen.

Daenerys liet in het eerste seizoen al zien dat ze als de Queen of Dragons door vuur kon lopen; dit was de eerste keer dat we dat weer konden aanschouwen. En het was EPISCH:

Heat, Fire, Flame, Amber, Gas, Building material, Brick, Pollution,

Aan Entertainment Weekly vertelt Emilia Clarke hoe die naaktscène ging en nee, er kwam géén body double aan te pas:

'I'd like to remind people the last time I took my clothes off was season 3. That was awhile ago. It's now season 6. But this is all me, all proud, all strong. I'm just feeling genuinely happy I said 'Yes.' That ain't no body double!'

'Taking off my clothes is not the easiest thing, but with the magic of the effects, I don't have to do a season 1 and go on a cliff and do it. I'm in control of it.'

Ook 'onze' Michiel Huisman had als Dario een belangrijke rol in de aflevering en praat in een nieuwe video met zijn tegenspelers over de opnames.

Soldier, Human, Mouth, Forehead, Facial hair, Mammal, Beard, Collar, Jaw, Moustache,

Oh Michiel...

youtubeView full post on Youtube