Blair Waldorf, eh, Leighton Meester is terug! De actrice had zich na haar laatste grote film Life Partners even teruggetrokken om zich op haar muziek en gezin te storten (vorig jaar beviel ze van een dochtertje), maar ze is weer op het scherm te zien.

Vier jaar nadat ze Blairs haarband aan de wilgen heeft gehangen is ze weer te zien op televisie. Maar in plaats van dat ze haar vijanden met slimme trucjes en snode plannen verslaat, doet ze dat nu met wapens. Échte wapens:

http://imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2016/05/leighton-gun-gif-1463441929.gif

In de nieuwe comedy Making History spelen Leighton Meester, Adam Pally en Yassir Lester mensen die kunnen tijdreizen. Pally en Lester zijn twee vrienden uit 2016 die naar verschillende historische gebeurtenissen van vroeger reizen, maar de Amerikaanse historie daarmee niet willen beïnvloeden. Wat nog een hele klus blijkt. Leighton Meester speelt Deborah, een opstandige koloniale vrouw wiens conservatieve kledingstijl zéker niet bij Blair in de smaak zou vallen.

Making History is vanaf volgend jaar op tv te zien en DIT is de allereerste trailer:

youtubeView full post on Youtube

Ook zien: de EERSTE trailer van de nieuwe Prison Break-afleveringen! >