Werden we begin deze week al door Lauren Conrad verrast met het feit dat ze bezig is om met MTV een The Hills-special op te nemen (lees er hier alles over), nu is er NOG groter nieuws. Want jawel, er wordt wellicht een film(!) gemaakt van The Hills. Oh Em Gee.

De beroemde realityshow bestond afgelopen dinsdag precies 10 jaar, en dat is reden voor MTV om hun hitserie eens even in het zonnetje te zetten. En dat lijkt dus niet snel te stoppen.

Entertainment Weekly laat weten dat  Kristin Cavallari, Whitney Port en Audrina Patridge allemaal al benaderd zijn voor de filmversie en helemaal on board zijn. Maar! Er is uiteraard altijd weer een party pooper, in dit geval Lauren Conrad herself. De ontwerpster zou nog twijfelen en zonder haar gaat de film niet door... Maar hé, ze zei eerst ook dat ze nooit meer iets met The Hills zou doen, en zie wat er nu aankomt. We houden dus hoop.

Volgens een insider zal de film gaan beginnen met Audrina's huwelijk met Corey Bohan in Australië, waarbij uiteraard alle bekende gezichten te gast zouden zijn. Daarna zien we hoe ieders leven nu is en waar ze allemaal mee bezig zijn. Dus alsjebliefttttt Lauren, láát dit doorgaan. We willen immers ALLE nieuwe details over Justin Bobby en zijn haar.