Cosmopolitan dook in de kus en zet op een rij wat iedere zoen zou kunnen betekenen. We delen.

1. De kus op je voorhoofd
Of het nou romantisch is of niet, deze kus geeft aan dat een man serieuze, diepe gevoelens voor je heeft. Het is niet sexy, maar echt, het is zo, zo schattig. Een kus als deze doet denken aan de kus op je wang, maar dan iets intiemer.

Wat zegt het: "Ik vind je heel leuk."

2. De vluchtige kus
Dit type klinkt onschuldig en lijkt weinig te betekenen, maar integendeel. Het betekent dat hij je góed wil zoenen, en dat hij dit waarschijnlijk ook gaat doen. Snel. Dus wees voorbereid.

Wat zegt het: "Ik wil onze relatie naar een hoger niveau tillen."

3. De French kiss
Het is lief, het is heet, het is pure passie, en het betekent dat hij je écht ziet zitten. Met deze zoen probeert hij je duidelijk ook in the mood te krijgen.

Wat zegt het: "Ik wil sex met je."

4. De rondtrekkende kus
Dit is het type kus dat netjes bij je lippen begint, maar daarna verder trekt naar andere delen van je gezicht en lichaam. Als je niet van plan bent om sex te gaan hebben, ga dan NIET door met deze zoen.

Wat zegt het: "Ik ga sex met je hebben."

5. De kus waarbij je hele gezicht wordt opgegeten
Dit is het type lebber waaraan je een kin vol kwijl overhoudt. Hoewel het misschien niet de beste manier is om je te zoenen, doet hij wel zijn best je om je er van te overtuigen dat hij een gepassioneerd persoon is.

Wat zegt het: "Ik heb geen idee wat ik aan het doen ben, maar wil je alsjeblieft sexdingen met me doen? Please?"

6. De kus in je nek
Hij is speels en vindt het leuk om jou te verkennen. Hij weet wat een vrouw opwindt en dat wil hij jou maar al te graag laten merken.

Wat zegt het: "Ik ben leuk, jij bent leuk - laten we het samen leuk hebben."

7. De lange, tedere kus
Hij is behoorlijk door je geobsedeerd. Het is super romantisch, en hij verwacht niet per sé dat deze kus tot sex zal leiden - hij wil je gewoon laten zien dat je speciaal voor hem bent. Het is het type kus wat hij gereserveerd heeft voor iemand waar hij écht om geeft.

Wat zegt het: "Ik weet zeker dat ik van je hou."

Bron: Cosmopolitan