Volgende week vindt de Worldwide Developers Conference plaats (afgekort WWDC). Klinkt niet heel spannend, maar toch is het interessant om te weten wat er gezegd wordt, want op de WWDC doet Apple vaak grote aankondigingen over ophanden zijnde nieuwe producten.

Volgens Gizmodo zal Apple dit jaar vooral over de nieuwe Macbooks grote aankondigingen doen. In een vooruitblik van wat er zoal gezegd zal gaan worden op de WWDC, verwachten ze vooral grote updates over de Macbook Pro en Macbook Air.

Het grootste gerucht: de nieuwe Macbook Pro zou twee (!) schermen hebben. Op het toetsenbord, vlak boven de rits toetsen met F-functies, zou een klein touch screen komen te zitten. Waar dat schermpje precies voor dient, weten we nog niet, maar hee - een grote verandering is het wel. Nog een nieuwe feature die aan de Macbook Pro en Macbook Air zou worden toegevoegd: duim-ontgrendeling, net als op je telefoon. Als bonus zou je straks ook Siri op je Macbooks kunnen gebruiken.

Voor je iPhone is er trouwens ook nog een mini-update: het nieuwe besturingssysteem iOs 10 wordt op WWDC naar verwachting voor het eerst getoond.

WWDC vindt volgende week maandag tot en met vrijdag plaats; we houden je op de hoogte.

http://31.media.tumblr.com/89f7cc1d141d4843e5491b39d1953f1d/tumblr_inline_niebuawZ0d1t6t6sv.gif

Ondertussen: dit is waarom Renée Zellweger zes jaar lang een break van Hollywood nam >