Voor wie, net als ik, er nog steeds van baalt dat-ie nóg (er zijn dus nog kaarten! Maar dan moet je wel naar Londen) geen kaartje voor het theaterstuk van Harry Potter and the Cursed Child in Londen heeft bemachtigd, misschien verlicht dit de pijn. Ietsjes.

J.K. Rowling maakte het al iets makkelijker voor iedereen die niet in Engeland woont door een boek te maken van haar vervolgverhaal op de Harry Potter-reeks (het speelt zich 19 jaar na de Deathly Hallows af en ligt vanaf 31 juli in de winkels!), maar och, wat zien deze foto's er goed uit. Toch maar even op en neer naar de Britse hoofdstad misschien...?

Gisteren ging in het Londense West End dan eindelijk het theaterstuk over de beroemde tovenaarsleerling van start en de lieve mensen op social media lieten daar iedereen van meegenieten. De komende weken draait het stuk als 'speciale preview' in de beroemde theaterzaal, als een soort van test run, en vanaf 30 juli is de officiële première.

We kunnen dus nu al iets meepikken, maar fans hielden zich aan J.K. Rowlings #KeepTheSecrets-verzoek, zodat voor niemand het verhaal (en dus het aanstaande, achtste Harry Potter-boek) verklapt werd. Gelukkig maar. Hier komen dan de (veilige) kiekjes.

WELKOM IN ZWEINSTEIN (wederom)!:

instagramView full post on Instagram

De reacties na afloop: