Kim Kardashian heeft aardig wat lookalikes rondlopen (kijk maar), en het was dus een kwestie van tijd voordat ze er een zou ontmoeten. Maar dat dat zó ongemakkelijk zou zijn...

In een preview voor de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians zien we hoe Kim haar BFF Jonathan Cheban tegen het lijf loopt bij de plastisch chirurg. En jawel, bij hem is de bekende Kim K-lookalike Kamila Osman.

Tijdens de ongemakkelijke ontmoeting legt Jonathan uit dat hij naar de plastisch chirurg gaat voor advies over zijn oog en eigenlijk wilde dat Kim mee ging. Maar omdat die 'te druk was met moeder zijn van twee kinden' ging haar voor de tweede beste keus: haar evenbeeld.

'This is super awkward, the fact that Jonathan would take it to this level is so bizarre to me,' zien we Kim zeggen in de video. 'Jonathan's trying to rub this in my face and make me feel some type of way, but I don't. Having two kids is a lot, and your priorities just change.'

Gelukkig nam Kim het Kamila niet kwalijk en besloten ze samen een selfie te nemen. Die, uiteraard, vervolgens viral ging.

Bekijk het ongemakkelijk moment in de preview van Keeping Up With The Kardashians hieronder: