Team ELLE reist wat af, maar via Instagram houden we ook graag in de smiezen waar jij deze zomer zoal je badlaken uitrolt. Daarom roepen we bij dezen #ELLEfie in het leven. Een hashtag die mag worden gebruikt bij willekeurige vakantieselfies, maar waar óók een puike prijs mee te winnen valt als je hem inzet tijdens je deelname aan ELLE’s Instagram Zomerchallenge. En die luidt als volgt:

Maak jouw eigen variant op de volgende drie selfies (of door een andere vakantieganger van jou geschoten foto’s), post ze op je Instagramaccount met de hashtag #ELLEfie en tag @elle_nl:

1. Opblaasoase
Takkie, pizzapunt, rookworst of unicorn; alles telt, als het maar opblaasbaar is en jij erop zit.

instagramView full post on Instagram

 
2. Voeten van de vloer
Of het nou vanaf de bijrijdersstoel is tijdens die roadtrip of vanaf het strandbedje van je all-inclusive vakantie; die voeten moeten in beeld.

 
3. IJsprijs
Je allerbeste selfie met het lekkerste lokale ijsje. Bonuspunten voor meerdere bollen.

 
WIN WIN WIN
Je kunt de challenge in het buitenland aangaan, maar uiteraard ook als je gewoon in Nederland blijft. Creativiteit wordt beloond met een repost op @elle_nl en één deelnemer gaat er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor – een Lomo’Instant Honolulu-polaroidcamera van Lomography, inclusief accessoires en filmrolletjes. Ha!

Product, Green, Lens, Camera accessory, Photograph, Colorfulness, Cameras & optics, Electronic device, Pink, Camera lens,

 
De winnaar krijgt op 11 juli persoonlijk bericht in zijn privé-inbox op Instagram.

Let the games begin. Happy Summer!